De senaste dagarna

Åh vad det känns som att dagarna bara rusar förbi utan att jag gör någonting vettigt. Vill få ett jobb och få tillbaka lite rutin! De kommande bilderna får berätta lite! 
 
Igår hade jag i alla fall en fullspäckad dag! En väldigt bra sådan. På förmiddagen åkte jag och träffade Victoria (en klasskompis från gymnasiet) som är ordförande i Uppsala för Sveriges Esportsförbund. Hon är medlem i Unga Örnar som är en ungdomsorganisation. De har sparkat igång ett projekt inom e-sport som i princip handlar om att få ihop så många tjejer som möjligt som gillar att lira. Eftersom det är så mansdominerat i spelvärlden så vill de få fram tjejerna mer. Så igår samlades jag, Victoria och några andra tjejer för att snacka ihop oss lite och spela! Det kom även förbi en journalist så i slutet av maj kommer vi vara med i tidningen. Askul! :-) Det snackas även om att vi ska dra till Birdie i slutet av månaden som hålls i Uppsala. Mot kvällen åkte jag hem till mamma och pappa för att kolla på Eurovision. Jag är egentligen väldigt ointresserad av det men kvalitetstid med familjen skadar ju aldrig! Kom hem igen runt halv tolv och gosade då ner mig bredvid Henric. Guld! 
 
Åkte till stan med mamma och shoppade lite. Vi köpte med oss sushi som vi sedan åt ute på balkongen. Mys! 
 
Vi åkte ut till mormor & morfar för att hjälpa till med gräsklippning, krattning osv. Henric och en av mina lillkusiner. Kärlek! 
 
Köpte dessa godingar som jag har längat efter, som fan. Från Bianco. 
 
Bild från igår. Låg i päronens säng och gosade med sötfisarna! 
 
Så, detta får väl sammanfatta den senaste veckan/veckorna. Och se där, jag får ju ändå saker gjorda även fast det inte känns så haha :-). Nu ska jag lägga mig och titta på South Park med Henric. 
 
Peace! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0