Convolutions

Beställde hem några Goodlife-bars för några dagar sedan. Har tryckt i mig alla förutom Caramel Coco. Den
kommer troligen få äran att mysa i min mage imorgon. Alltså fyfan vad goda dem är! Perfekt innan/efter träningen eller som mellanmål. Den innehåller en del socker men vafan. Har fortfarande inte testat Quest bar så jag tänkte beställa hem några stycken. 
 
Idag gick jag mitt andra intropass på ett gruppboende här i närheten. Det har gått skitbra och jag trivs verkligen! Jag kommer förhoppningsvis få vara sommarvikarie där. Så skönt. Har fått en del beröm och det gör mig så glad. Att få jobba med funktionshindrade är så otroligt givande. Tänk dig att du kommer till jobbet och blir välkomnad med en kram eller ett jätteglatt HEJ! Du gör flera människors vardag så mycket lättare. Ibland genom att bara vara där. Så ja. Det är ett otroligt kul och givande jobb! 
 
Igår var jag och Henric på middag hos hans föräldrar. De har precis kommit hem från...ja, vad det nu hette. Ett place i närheten av Madagaskar i alla fall. Svärmor köpte en  jättefin klänning där som hon visade upp för mig igår. Jag utbrast "Fyfan vad fin!" och nu är den helt plötsligt min. Så sjukt söt och snäll. Känner mig dum men hon har sagt att den är min nu, så, jag är glad! 
 
Nu ska jag kötta lite Diablo III och sen sova.
 
Peace! 
 

Amarantine

Gick en mysig och välbehövlig promenad med mamsen igår. Den här fina utsikten hade vi när vi gick längs sjön. Detta ska lätt bli min runda! Att ibland få komma ifrån människor och bara vandra runt i naturen är så..mmh! Alltså riktigt gött. 
 
Idag drog jag en snabb sväng till gymmet. Jag har inte gjort så mycket mer än så. Har haft sprängande huvudvärk men det brukar bli bättre när jag tränar men nej, inte idag. Det blev bara värre och så fort jag reser mig upp dunkar det till i hela huvudet. Funderar på om jag faktiskt har migrän. Jag vet att jag har spänningshuvudvärk men både och? Nej fan, nej tack. Har i alla fall orkat ta tag i tvätten så ska springa ner och hämta den om en liten stund. Nu har vi bunkrat upp med en massa frukt och även köpt en blender. Det kommer bli en jäkla massa smoothies framöver! Imorgon är det jobbcoach, fixa nytt leg och hälsa på familjen som jag ska vara kattvakt åt som gäller. 
 
Den här kvällen var hursomhelst väldigt tjusig!
 
Peace! 

Afer Ventus

Som många andra mornar tillbringar jag en stund till att bara ligga och titta på min fina pojkvän. Igår var det verkligen en sådan morgon. Att varje morgon få vakna bredvid honom är guld ♥ 
 
Tog sedan på mig min mammas gamla silkespyjamas och tryckte i mig frulle. Resten av dagen tillbringades framför datorn, både för mig och Henric. Han spelade Diablo III och jag nötte South Park: The Stick of Truth. Ikväll är det dags att klara ut det. Om du gillar South Park, omogen/lättsam humor och självklart att spela så är detta ett måste! 
 
Idag lyckades jag sova alldeles för länge. Bestämde mig för att gå upp runt halv elva men somnade om ändå och vaknade upp halv ett. Bara shit! Kändes som att hela dagen var som bortblåst men så var det ju såklart inte. Chilla, fleeeera timmar kvar av dagen. Jag har tagit mig till gymmet och tränat bröst och axlar och om ca 40 min ska jag och mamsen ta en promenad här någonstans. Skönt att komma ut! 
 
 

2014-03-22

Har nästan precis kommit hem från mina föräldrar. Blev bjuden på middag och bara myste i ett par timmar. Fick träffa mina hjärtegryn också, mina fina tissar. Min bror kom hem precis när jag skulle ta bussen hemåt, så jäkla typiskt haha. Tur att vi inte bor så långt ifrån varandra! 
 
Lite finfint sisådär kl sju imorse. 
 
Hjärtat! 
 
Nu ska jag, Ben och Jerry festa mer än vad mina grannar gör just precis nu! 

Fredagsmys

Slängde ihop kycklingburgare till middag ikväll! Det satt fint i kistan. Efter maten blev det Jurassic Park och fredagsmys tillsammans med Henric. Nu blir det att lira Diablo III! Ha en go kväll! 
 
 
 

May it be

Jag har varit väldigt off senaste tiden. Har hamnat i många svackor och har mest känt av negativa tankar. Känslan av vilsenhet. Det finns ingen direkt anledning, men jag antar att det bara kan bli så ibland. 
 
Har raderat alla tidigare inlägg och pillat lite på min design. Kände för att typ "börja om" och hålla igång bloggandet. Börjar få tillbaka motivationen till det mesta tack vare positivt tänkande! Yep, det är bara att nöta. Mitt liv är ju väldigt fint och GÖTT. Så skärpning! 
 
 

RSS 2.0