Lithium

(detta inlägg skulle ha publicerats igår,
något gick snett)
 
Hallå där! How you doin'? Idag bråkar mina bihålor ganska så rejält och jag känner mig segast och latast i världen. Jag har låtit påsken skapa obalans haha. Trycker i mig allt jag har och köper med mig allt jag ser. Jag pallar inte dra ner till gymmet som jag bor granne med. Motivationen ligger på noll. Jag vet ju att det bara är att göra och sen är det som vanligt igen, men nej. Idag vill jag bara ta det lugnt och försöka städa lägenheten och rensa bihålorna...haha. Nu är Henric och handlar thaimat. Ska bli såjävlagott. Imorgon känner jag för att komma tillbaka till gymmet och till bättre kost, för det är då jag mår som bäst! :-) 
 
Bild på middagen för några dagar sedan. Älgbiffar, hasselbackspotatis, tzatziki och sallad. Mhmmmm! 
 
Och en bild på min älskade som mamma skickade häromdagen! Åh måste hem snart. 
 
(detta inlägg skulle ha publicerats igår) 

Happy Easter

En bild på min ögonsten från förra veckan när jag åkte hem till päronen! Brorsan lassade grus och jag hjälpte mamma med att göra fint i rabatterna. Jamo hängde som vanligt med vart man än gick. Finaste ♥ 
Pappa kom hem något senare och jag fick stå för middagen. Korvstroganoff, jajamen! Fick sedan skjuts hem av mamma eftersom hon skulle handla. Jag fick nog med mig 1 kg godis. Jag tänkte vafan, det är ju ändå påsk. Skulle aldrig hända annars haha. Nu är godiset uppätet, äntligen. Hamnade helt i obalans när gymmet även var stängt under påsken. Brukar inte smacka i mig en massa annars men nu ballade det bara ur haha. Ska få ner sötsuget igen! Men fan vad allt har varit gott. Påskmaten, snabbmaten, nattkäket, godiset. Damn. 
 
Hoppas ni har haft en skön påsk! Vi har varit lite överallt känns det som. Men det har varit trevligt! Henric är ledig en vecka nu och det är så mysigt. Jag jobbade på gruppboendet igår och jag tycker det är så gosigt att det för en gångs skull är jag som kommer hem och typ "Honey I'm home!" haha. Annars då? Har en tid med sjukgymnasten nästa onsdag, ska jobba och träffa en av världens bästa människor på torsdag. Det rullar ju på bra här va! 
 
 

Happy friday

Är så förbannat nöjd med min hårfärg nu! Tackar Fudge Silvershampo som har fått bort i princip allt gult. Det är lite rött kvar i underhåret men det är ingenting jag direkt stör mig på. I sommar får solen sköta resten! Åååh vad jag längtar. Solblekt blont hår och fräknar! Tänk vad lite färg kan göra. Men i alla fall...störst tack till Malin som slingade gång på gång och gjorde det så himla bra. Efter att ha varit i princip svarthårig med rött underhår så är jag nu i princip askblond. Vi började i september/oktober så det har tagit ett tag men det var det värt. Värt varenda krona och sekund! 
Min hand ser förresten ut som en drakklo på bilden, häftigt. 
 
Anyway, nog om mitt hår haha. Drog förbi vårdcentralen idag och kollade upp mina bihålor - igen. Denna gång var det i alla fall inte bihåleinflammation men bihålorna är röda och irriterade. Blir till att dagligen ta Nasonex, Rinexin och skölja med koksaltlösning. Ska dit igen på onsdag och se om det har blivit bättre. Problem nr två: spänningshuvudvärk. Jag blir inte av med skiten, jag blir så trött. Ska få träffa en sjukgymnast, så får vi se hur det kan hjälpa. Måste lära mig att ta det lugnt, leva i nuet och inte oroa mig så förbannat mycket. Så sjukt onödigt. 
 
Ikväll ska jag och Henric åka till mina päron och trycka i oss hemmagjord pizza! Ska bli mysigt att komma hem och träffa hela familjen. Som jag saknar min bubbe. Världens bästa och finaste katt!
 
Ha en go fredag!
 
 

2014-04-05

 
JA! Äntligen är elen fixad och skåpet uppe! Tack vare svärfar och hans polare! Nu känns hela badrummet fräschare. Jag tog över två hyllor och Henric fick en. Haha! Of course. 
 
 
Som bestämt så åkte vi till mormor och morfar idag. Vi blev bjudna på kaffe, bullar och paj. Det blev även en runda i trädgården, såklart. Det blir det varje gång vi är där, så mysigt! Mormor har utan tvivel gett mig det bästa smeknamnet någonsin. "Gurkan". Hon har kallat mig det så länge jag kan minnas och hon tilltalar mig så mer än vad hon kallar mig för Emelie. Älskade mormor ♥ Så hej, det är jag som är Gurkan! 
Anyway, mormor skickade med oss bröd och ägg. Ägg från dvärghöns blev det den här gången! Älskar att både mamma och mormor har egna höns. Riktig lyx! 
 
Imorgon jobbar jag som sagt 9-21 så snart är det dags för att sova. Måste bara äta lite mer Ben & Jerrys...
Ooooops! 

Witchcraft

Glufsade i mig detta för ca en timme sedan. Såjävlagott! Senare ikväll funderar jag på att trycka i mig lite Ben & Jerrys. Det har blivit lite av en last, jag får inte nog. Mot helgen så lockar Henric mig till att köpa en burk för att jag enligt honom blir jätteglad, lugn och tyst då. Haha! Har nog en tendens att prata sönder hans öron. 
 
Just nu sitter jag och lyssnar på Otep och chillar efter att ha dammsugit och haft mig. Ska snart dra ner och ta upp tvätten också. Den här dagen började med en promenad hem till katten som jag är lite kattvakt åt. Njöt av solen samtidigt som jag lyssnade på soundtracks från Halo. Mmmh, jädrar vad skönt jag hade det! Någon timme senare gick jag till gymmet och kind of köttade sönder benen och rumpan. Det gick sjukt bra och jag är helt mör nu. Det kommer nog vara lite knepigt att gå på toa imorgon haha. But it feels gooood! 
 
Imorgon ska jag och Henric hälsa på hos min mormor och morfar. Saknar dem! Vi ska även få elen till badrummet fixad (vi har ojordat i badrummet...eh) och nya badrumsskåpet ska upp! Kommer bli skitfint och fräscht. Sen är det bara att lägga sig för att ladda upp inför jobb på söndag. 12 timmars jobb blir det. Jajamensan! 
 

RSS 2.0